Årets Miss

MISSELAND-99 (Dagbladet): Den greske modellen Eleni Polychronopolou er kjent i Hellas som nakenmodell, tv-vertinne og skuespiller. Den mørkhårede skjønnheten har likevel aldri vært mer jaget vilt enn nå.

Etter at Eleni - som bladlesere bedre kjenner under aliaset Nena Chronopoulou - i nyttårshelga kom i det greske politiets søkelys. Ikke for sine kurver, men som mistenkt for et brutalt overfall på en av Atens mest kjente nattklubbeiere, Stelios Psomostithis.

I avhør hos politiet har nattklubbeieren forklart at han våknet opp av at en fremmed mann brøt seg inn på hotellrommet hans. Mens mannen skal ha presset ham ned på senga, gjorde den kjente modellen sin entré.

Med en kniv skal Eleni så ha gått til verks mot Stelios, og rispet opp underarmene hans før hun satte punktum med å gi ham noen kutt over rumpeballene.

Hvorfor en av Hellas mest kjente modeller skulle ha stått bak en slik ugjerning, forklarte Stelios overfor politiet: Det hele skyldes Elenis skrekkelige sjalusi. Modellen anklager Stelios for å ha ødelagt hennes forhold til en nattklubbsanger.

Nå jakter hele Hellas på Eleni, som har vært på rømmen siden den påståtte ugjerningen natt til lørdag. Ett er i hvert fall sikkert: Hun er ikke blitt noe mindre ettertraktet som modell etter rispe-episoden.