Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Årets Robinson

Lat og snill. Med de to egenskapene vant Mia Martinsen (22) årets Robinson-tittel. Se bildeserien fra paradis-konkurransen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvorfor vant du, undrer Dagbladet.no etter tv-showet.

- Jeg tror ærlighet varer lengst. Jeg tror folk syns det var kult at jeg var så steika lat, svarer den åpenhjertige nordlendingen.Hun syns øylivet var «drit kjedelig», men ville så avgjort gjort det igjen. Som mange andre reality-kjendiser drømmer hun om en fremtid på tv, men er realistisk nok til å innse at det er urealistisk.

Lav profil

22 år gamle Mia Martinsen holdt en relativt lav profil gjennom første del av konkurransen. Hun vant ingen konkurranser, og fikk bare to stemmer mot seg i de mange øyrådene. Senere var hun en trofast deltaker i Anders' allianse. I likhet med fjorårets vinner har Mia ikke slitt seg ut på paradis-øya. Matauk og andre nyttige øvelser ble overlatt til de andre. Mia nøyde seg med å surfe fram til dagens seier.

Anders glapp

Anders Dahle gikk så avgjort inn for å bli lagt merke til under årets Robinsonekspedisjon. Han holdt arrogansens fane hevet høyt, frittalende og underholdende for oss tv-seere. Men det så mørkt ut for Anders da han i en av de siste konkurransene falt av planken som førstemann. Åpenbart ikke en så stødig balansekunstner på planke som i det sosiale Robinson-spillet.På planken inngikk Per Morten og Trude en avtale: Hvis en av dem vant skulle de dele premien. Det nektet de for etterpå, men da Per Morten svarte konsekvent feil på spørsmål som han åpenbart visste svarene på, var det relativt tydelig at han hadde andre planer. I programmet innrømmet han at han svarte feil med vilje, sånn at han kunne gi sin stemme til Trude etterpå.Allerede i fjor ble svensk Robinson organisert slik at den endelige avgjørelsen skulle falle i et direktesendt program. Hvor stor overraskelsen var for årets deltakere kan derfor i høyeste grad diskuteres.

Hele Norges coronakart