Eurovision

Årets sikreste terningkast 1

Vi har anmeldt låtene i kveldens første delfinale i Eurovision.

KONTROVERSIELLE: Det islandske bandet Hatari kaller seg et antikapitalistisk, sadomasochistisk teknoband, og truer med å markere seg politisk mot Israel. Foto: Eurovision.tv
KONTROVERSIELLE: Det islandske bandet Hatari kaller seg et antikapitalistisk, sadomasochistisk teknoband, og truer med å markere seg politisk mot Israel. Foto: Eurovision.tv Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Det er mye å glede seg over og gråte av i denne første omgangen, delfinale 1. Ved siden av Island er Kypros og Tsjekkia best. Lilleputtstaten San Marino overrasker - mens Portugal, Estland og Slovenia gjør sitt ytterste for å kvalifisere seg direkte til skraphaugen.

Kypros

Artist: TamtaLåt: «Replay»

Dampende, pulserende, minimalistisk og erotisk. Kypros kom på en 2. plass i fjor, og forsøker å gjenta suksessen. Denne kan fort havne på pallen. Følelser og flørt i skjønn forening.

Montenegro

Artist: D molLåt: «Heaven»

Her er det noen som er i himmelen, men som faller. En midttempo-låt med litt felelåt og en middels vokalprestasjon. Ikke å forakte, koselig og lett likandes, men like original som en Grandiosa.

Finland

Artist: DarudeLåt: «Look Away»

Disco med dårlig duft fra 90-tallet. Som å legge jord i en tett pose, det blir jordslag og mugglukt. Steroider kan være viktig mot sterke allergier i mai, men bør ikke brukes som tilsetning i MGP.

Polen

Artist: TuliaLåt: «Fire of Love»

Her går tankene til 70-tallet og alternativ musikk. En dæsj nyveiv, og at tankene går til norsk De Press, med polske Andrej Nebb i spissen, kan jeg ikke forklare. Monotont, vokalkult og annerledes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer