Årets Spellemann Kygo takket kjæresten etter prisene

Dette er kveldens Spellemann-vinnere.

Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): Artistene Jarle Bernhoft og Ingebjørg Bratland deler i kveld ut 24 Spellemannpriser fra Oslo Spektrum.

Kygo vant prisen for årets låt med «Stole the Show» og den gjeve statuetten for årets Spellemann.

- Å vinne Årets Spellemann er en utrolig stor ære og en anerkjennelse fra musikkbransjen som betyr mye for meg, sier Kygo til Dagbladet.-  Hvordan er det å ikke kunne være til stede og motta den i Spektrum foran publikum?

- Jeg er selvsagt lei meg for det, og vil derfor hilse til alle der hjemme før jeg nå snart skal på scenen her i Aspen under X Games.   Kygo var ikke til stede på grunn av en spillejobb i Aspen i USA, men storesøstrene Jenny og Johanne mottok førstnevnte pris i hans sted - den andre fikk han tildelt i San Francico av fjorårets vinnere Nico og Vinz.

- Dette er en veldig stor ære for meg, og det er mange jeg ønsker å takke. Først vil jeg rette en stor takk til familien min som har støttet meg fra første stund. Jeg vil også takke mine venner, og ikke minst kjæresten min for at hun holder ut med meg selv om hodet mitt er fullt av musikk og jeg ikke alltid er helt til stede. I tillegg vil jeg takke teamet mitt som jobber hardt for at jeg kan fokusere 100 % på musikk.Manager Myles fortjener en ekstra stor takk. Han jobber 24 timer i døgnet og pusher meg hver eneste dag, og jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten ham. Sist men ikke minst vil jeg gjerne takke alle dere hjemme i Norge som støtter meg og hører på musikken min. Det betyr utrolig mye for meg, sa han i en melding formidlet fra søstrene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.