Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Årets spillbegivenhet starter i dag

Vi gir deg alle nyhetene.

• Les alt om E3-messen

• E3-bloggen

LOS ANGELES (Dagbladet.no): For spillinteresserte er denne uken både julaften, sommerferie og påskeegg på en gang.

I dag starter nemlig opptakten til E3-messen i Los Angeles.

E3 står for Electronic Entertainment Expo, og består av tre dager stappfulle med spillnyheter. Messen begynner på onsdag, og på over 50.000 kvadratmeter skal over tusen spill vises frem for første gang.

Tjuvstart 

Spillgildet starter imidlertid allerede senere i dag, med Sonys pressekonferanse. Der skal vi få vite det aller meste om PlayStation 3, og spillene som kommer på konsollen.

Dagen etter, tirsdag, er det Nintendos tur. Vi har lenge fått drypp av nyheter om deres kommende spillmaskin Wii - nå er det bare få timer til vi vet alt.

SPILLUKA: Denne uka går spillmessen E3 av stabelen - forvent en overflod av spillnyheter. Foto: Scanpix
SPILLUKA: Denne uka går spillmessen E3 av stabelen - forvent en overflod av spillnyheter. Foto: Scanpix Vis mer

Tidligere samme dag har Microsoft vist frem hva de forventer seg av fremtiden til Xbox 360.

Fullt kjør

På onsdag trekker titusener av spilljournalister og bransjefolk inn i Los Angeles Convention Center – inkludert Dagbladet.no.

Vår dekning av E3-messen er allerede godt i gang - litt senere i dag er vår spesialside om spillmessen oppe og går. Der kan du lese siste nytt fra spillverdenen, og se bilder og videoene fra de nyeste spillene.

Selv om vi vil være tilstede på det aller meste som foregår på årets E3-messe, er umulig å få rapportert om alt som skjer. Derfor kan du når som helst sjekke innom vår stadig oppdaterte liste over alt som skjer på messen, så slipper du å gå glipp av noe.

• Les alt om E3-messen

• E3-bloggen

SONY: ... og PlayStation 3.
NINTENDO: Snart får vi vite alt om Wii ...
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling