Årets største strategi-overraskelse!

«R.U.S.E.» er et usedvanlig tilgjengelig strategispill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Om det er én felles svakhet de fleste store sanntidsstrategispillene ikke kan stikke under stol, så er det en viss mangel på allmenn tilgjengelighet.

For tilhengerne av sjangeren går det som regel relativt smertefritt å sette seg inn i en ny tittel, men for utenforstående kan det hele virke unødvendig kronglete.

Og det er nok litt av en jobb å ta tak i - endel av entusiastene må på sin side innrømme at de kan være noe kresne og glad i det de er vant med.

Selv gjøres jeg for eksempel litt utilpass av strategispillene uten et minikart som en del av brukergrensesnittet. God oversikt er viktig, og minikartet sørger ofte for en effektiv måte å forflytte seg rundt slagmarken på.

Samtidig må jeg medgi jeg at når jeg faktisk har den muligheten, går mye tid med på å stirre på dette kartet, som sjelden er noen vill fest for øynene.

Når jeg derimot tar del i andre verdenskrig via «R.U.S.E.», savner jeg det ikke i det hele tatt. En av spillets umiddelbart fremtredende egenskaper er den imponerende zoomefunksjonen, som lar deg gå fra å inspisere støvelpussen til soldatene dine i det ene øyeblikket, til fullstendig oversikt over hele slagmarken i det neste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer