Årets TV-øyeblikk er en vandrehistorie om en hummer-dildo og rekefødsel

Folket har stemt fram Paradise-Iselins hummerhistorie som årets TV-øyeblikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er helt seriøst, liksom.

Paradise Hotel-deltakeren Iselin Michelsen ble en av de mer omtalte skikkelsene på skandalehotellet da hun brøt alle rekorder og hadde sex allerede første natt på realityhotellet.

Men det var ikke soveromsleken som gjorde at hun nå kan glede seg over å ha skapt årets TV-øyeblikk.

I forbindelse med Gullruten som går av stabelen i kveld, har folket fått lov til å kåre øyeblikket de husker best fra TV-sesongen. Alle de nominerte øyeblikkene kan du se her.

Og når folket først skulle få bestemme, ville det overveldende flertallet stemme fram Paradise-Iselins hummerhistorie. Har du ikke sett den allerede, bør du klikke på videoen i vinduet over og få med deg hele historien.

Overlegen seier - Vi fikk inn 17 000 stemmer. Omtrent halvparten som har avgitt stemme, har gitt den til Iselins rekehistorie, sier Leif Holst Jensen, styreleder i Gullruten, til NRK.

TV3 holder dermed koken. I fjor var det programmet «Dansken & Fingern» som stakk av med prisen, mens TV Norge og «Tangerudbakken» vant året før.

At årets vinnerhistorie omtales som både hummer- og rekehistorien på nett har sin naturlige forklaring. Historien Iselin forteller bygger på en vandrehistorie, om en kvinne som ligger i badekaret og bruker en levende hummer til å tilfredstille seg selv med. Hummeren varmes opp av en lighter til den spreller, noe som er godt for kvinnen, forteller Iselin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer