Årets TV-øyeblikk er en vandrehistorie om en hummer-dildo og rekefødsel

Folket har stemt fram Paradise-Iselins hummerhistorie som årets TV-øyeblikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er helt seriøst, liksom.

Paradise Hotel-deltakeren Iselin Michelsen ble en av de mer omtalte skikkelsene på skandalehotellet da hun brøt alle rekorder og hadde sex allerede første natt på realityhotellet.

Men det var ikke soveromsleken som gjorde at hun nå kan glede seg over å ha skapt årets TV-øyeblikk.

I forbindelse med Gullruten som går av stabelen i kveld, har folket fått lov til å kåre øyeblikket de husker best fra TV-sesongen. Alle de nominerte øyeblikkene kan du se her.

Og når folket først skulle få bestemme, ville det overveldende flertallet stemme fram Paradise-Iselins hummerhistorie. Har du ikke sett den allerede, bør du klikke på videoen i vinduet over og få med deg hele historien.

Overlegen seier - Vi fikk inn 17 000 stemmer. Omtrent halvparten som har avgitt stemme, har gitt den til Iselins rekehistorie, sier Leif Holst Jensen, styreleder i Gullruten, til NRK.

TV3 holder dermed koken. I fjor var det programmet «Dansken & Fingern» som stakk av med prisen, mens TV Norge og «Tangerudbakken» vant året før.

REALITY-STJERNE:  Iselin kan nå glede seg over å ha skapt årets TV-øyeblikk.
REALITY-STJERNE: Iselin kan nå glede seg over å ha skapt årets TV-øyeblikk. Vis mer

At årets vinnerhistorie omtales som både hummer- og rekehistorien på nett har sin naturlige forklaring. Historien Iselin forteller bygger på en vandrehistorie, om en kvinne som ligger i badekaret og bruker en levende hummer til å tilfredstille seg selv med. Hummeren varmes opp av en lighter til den spreller, noe som er godt for kvinnen, forteller Iselin.

Hummeren har imidlertid spist reker, og vips er kvinnens underliv fylt opp med rekeegg som en dag må ut.

- Plutselig en morgen så hadde hun våknet og hadde dritvondt i magen, og da hun gikk på do så fødte hun reker. Det er helt seriøst, liksom, forteller Iselin.

Sex-rekord Iselin var partner med Stian Thorbjørnsen da hun fortalte historien. Det var til slutt han som dolket henne i ryggen og valgte en nykommer i stedet for henne i par-seremonien på skandalehotellet.

- Det var selvfølgelig kjipt å ryke ut, og jeg ble skuffa over Stian, men var egentlig forberedt på at det var min tur til å forlate hotellet. Jeg hater ikke Stian for det han gjorde, sa Iselin til Dagbladet etter at episoden der hun røk ut hadde blitt sendt på TV3.

21-åringen fra Gardermoen satte sex-rekord på årets «Paradise Hotel» sammen med Are B. Schanke (20). De to hadde samleie allerede i første episode av realityserien.

- Jeg syns i alle fall jeg har skapt underholdning der inne. Men det kan jeg jo ikke akkurat klage over. Jeg syns jeg gjorde en god figur.

Skal ta silikon i puppene - Men det kunne jo vært en annen rekord å sette enn sex-rekorden. Men en rekord er en rekord, sa Iselin og lo.

Hun innrømmet at familien hennes ikke var storfornøyd med at hun hadde sex på tv.

- At jeg hadde sex på «Paradise Hotel» var nok ikke akkurat familiens stolteste øyeblikk. Men det kunne vært verre. De har egentlig tatt det veldig fint, og har ikke utstøtt meg.

De nominerte til årets TV-øyeblikk:

Hummerhistorien:

Paradise Hotel-deltakeren Iselin forteller den etter hvert så legendariske historien om en hummerdildo og reke-fødsel. TV3.

Sunn, god og billig mat:

Eyvind Hellstrøm ryddet opp i norske hjem, og øyeblikket der han lærer Hanne Mette og barna hvordan de kan spise godt og sunt på budsjett gir ham en nominasjon. TV3

Magiske Vinni:

Hip-hoperen Vinni overrasket de fleste med en vakker versjon av Halvdan Sivertsens «Sommerfugl i Vinterland». TV2.

Fotball med elektrisk støt:

Golden Goal-duoen Johan Golden og Henrik Elvestad fikk TV2 og Viasats fotballeksperter med seg på en spesiell fotballkamp, der spillere og dommer fikk elektriske støt underveis. TV2

Snøhetta:

Gjengen i seersuksessen Ingen Grenser når toppen av Snøhetta etter en reise på mer enn 400 kilometer. NRK

Vinkende dronning Sonja:

NRKs storsatsing på Hurtigruta inneholdt mange øyeblikk, det da dronning Sonja vinket fra Kongeskipet Norge trekkes fram av Gullruten. NRK.

Banneskolen:

Deltakerne i Alt for Norge skulle lære seg å banne på norsk. TV Norge

Taxistuntet til Ylvis:

Ylvisbrødrenes taxistunt med en venninne fra barndommen får smilet fram. TV Norge.

Selv angrer hun hverken på sengeaktivitetene eller andre ting hun har gjort på realityhotellet.

- Det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort. Men nå angrer jeg heller ikke på noe jeg har gjort. Man lever bare en gang, og da føler jeg at man bare må gjøre det man har lyst til, sa hun.

MED ARE: Iselin fant tonen med Are B. Chanke under innspillingen av skandaleprogrammet. 
Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet
MED ARE: Iselin fant tonen med Are B. Chanke under innspillingen av skandaleprogrammet. Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer