Ari - forfulgt forfatter

Se og Hør har møtt mannsterke opp på litteraturfestivalen på Lillehammer. Ari Behn er jaget vilt, men leser fortsatt fra sin to år gamle bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Puber på Lillehammer ble i går ettermiddag oppringt av folk som ville vite om han var gjest akkurat der.

Det var ungdommen som hadde ønsket Ari Behn til arrangementet «Uten filter» på litteraturfestivalen på Lillehammer. Sammen med Vigdis Hjorth, Triztan Vindtorn, Steffen Sørum, Ole Paus og konferansier Åsleik Engmark, fikk unge mennesker i alderen 16- 25 år sin litterære dose. Engmark benyttet anledningen til å drite ut alle pressefolkene, som antakelig var de eneste til stede over 25 år.

Ole Paus på sin side mente fornøyd at verden går framover og konstaterte lykkelig at Se og Hør hadde fem reportere til stede på en litteraturfestival.

Se og Hør presiserer overfor Dagbladet.no at bladet kun hadde en eneste fotograf på Lillehammer og at vedkommende tok bilde av Behn etter å ha spurt om tillatelse. Derfor er det knapt dekning for uttrykk som «jaget vilt» og mannsterkt oppmøte, mener Se og Hør.

Med ryggen til

Da Ari Behn endelig entret scenen for å lese, stilte han seg med ryggen til publikum. Men etter første fortelling snudde han seg tilbake. Alle pustet lettet ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer