Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ari Behn bytter forlag: Har skrevet kontrakt for syv bøker

- Ari ser fram til et godt samarbeid med Juritzen forlag, sier Ari Behns agent.

FORNØYD FORLAGSFORLATER: Ari Behn skifter ut Kolon forlag med Juritzen forlag. Her er Behn på Theatercafeen i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FORNØYD FORLAGSFORLATER: Ari Behn skifter ut Kolon forlag med Juritzen forlag. Her er Behn på Theatercafeen i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ari Behn har inngått en kontrakt for hele syv bøker med Juritzen forlag.

- Uten å røpe for mye kan jeg si at disse prosjektene er noe helt annet enn det jeg har gjort før, og jeg er allerede i gang med skrivingen, sier Behn i en pressemelding fra forlaget.

Samarbeidet innebærer to bokserier og skal gå over flere år. Det er ikke klart hva bøkene vil handle om, men avtalen inkluderer både voksen- og barnebøker.

- Jeg har lenge hatt et sterkt ønske om å få Ari i forfatterstallen, sier Arve Juritzen i en pressemelding. ​

Ari Behn har utgitt tre romaner og tre novellesamlinger på Kolon forlag.

Vil ikke kommentere pris

Juritzen forlag vil ikke kommentere hva avtalen er verdt. Forlaget vil heller ikke kommentere om det er en såkalt normalkontrakt Behn har inngått, eller om han har forhandlet seg til en større del av bokinntektene.

Ari Behns agent Geir Håkonsund skriver til Dagbladet i en sms: «Vi kommenterer ikke økonomiske spørsmål rundt denne avtalen og heller ikke detaljer om prosjektene på nåværende tidspunkt. Ari er glad for å kunne bruke tiden framover på disse omfattende prosjektene og ser fram til et godt samarbeid med Juritzen forlag.»

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!