Ari Behn i reklame for Folkehelten:

Ari Behn får kritikk for å promotere gambling: - Spekulativt og nedrig

Ari Behn mener han driver veldedighet.

SKAPER REAKSJONER: Folkehelten har laget en reklamefilm med Ari Behn i hovedrollen. Både det, og det at pengespillselskapet Folkeautomaten står bak, skaper reaksjoner. Video: Folkehelten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Jeg er en enkel kar fra Moss som alltid har utfordret janteloven og tatt noen store sjanser i livet. Det har ikke alltid endt med Jackpot heller.»

Det sier Ari Behn i en reklamefilm under logoen til Folkehelten. Denne er tilforlatelig lik logoen til pengespillselskapet Folkeautomaten, som også står bak den nye konkurransen Folkehelten.

- Ari Beholder selvironien

Folkeautomaten er et kasino laget for nordmenn, med base på Malta. Markedsføringskonsulent for Folkeautomaten, Michel Sterk, mener Ari Behn var et naturlig valg til å fronte deres nye konkurranse.

- Ari har ikke alltid lykkes, men han har alltid beholdt selvironien. Han har aldri vært redd for å gjøre det uventede, sier Sterk.

«Hver måned frem mot påske, kårer vi en finalist som står igjen med muligheten til å bli den store Folkehelten, og få sin hverdagsdrøm realisert», står det på aksjonens nettsider, signert Ari Behn.

- Dette er nedrig

Trond Blindheim, sosiolog og rektor ved Høyskolen Kristiania, mener Ari Behn aldri hadde fått lov til å fronte et spillselskap hvis han ikke hadde gått ut av kongehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer