Ari Behn om ny bok: - Det er mange som tror de vet alt om meg. Denne fortellingen er veldig nær sannheten

Her leser han utdrag fra boka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Mange tror de vet mye om deg, jeg vil ikke si hvor folk tar feil, men dette utdraget er det nærmeste jeg kommer. Det er en fortelling jeg har holdt på med i mange år, den er veldig tett på, sier Ari Behn til Dagbladet.

I dag var det høstlansering i forlaget Kolon, der alle høstens bøker ble presentert.

Alle forlagets forfattere leste korte stykker fra sine bøker, men mest oppmerksomhet fikk kanskje Ari Behn som var sistemann ut på scenen og presenterte novellesamlingen «Døden er en avsporing».

- Billedlig skarphet - Ari Behn skal lese fra en av tekstene sine. De har en billedlig skarphet og er stramt fortalt. Velkommen til Ari Behn, sa forlegger Bjørn Aagenes fra scenen.

Utdraget han leste het «Tiger i hagen», og beskrev blant annet en krangel mellom et kjærestepar som bor i London. Ikke ulikt hans egen tilværelse i England.

Inspirert av Ylvis Sekvensen Ari Behn leste omhandler også lyden av en rev som hyler, ikke ulikt et kattedyr eller skriket til et barn, leste Behn fra scenen.

Til Dagbladet forteller han at dette ikke er ren inspirasjon fra de norske komikerne Ylvis og deres revehit «The Fox», men at han likevel ser parallellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.