Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ari Behn til «Allsang på grensen»

- Jeg gleder meg.

PROGRAMLEDER: Forfatter og Märtha Louises ektemann Ari Behn skal lede det første programmet «Allsang på grensen». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PROGRAMLEDER: Forfatter og Märtha Louises ektemann Ari Behn skal lede det første programmet «Allsang på grensen». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forfatter Ari Behn (42) skal åpne årets TV 2-program «Allsang på grensen».

Det opplyser TV 2 i en pressemelding.

- Jeg vokste opp i Halden og har et sterkt forhold til byen. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake for lede «Allsang på grensen», sier Behn i meldinga.

- Et nydelig menneske Som flere tidligere år er det Katrine Moholt som er fast programleder for sommershowet. Hun har hver episode med seg en gjesteprogramleder, og det er altså Behn som skal lede åpningsprogrammet 1. juli, som sendes på TV 2. juli.

- Jeg er så glad for at Ari skal være med. Han er et nydelig menneske, med genuin interesse for alle han møter. Vi har kjent hverandre noen år og har alltid hatt lyst til å gjøre noe sammen. Nå får vi sjansen. Det er så koselig, sier Katrine Moholt i meldinga.

Kurt Nilsen skal spille De andre som skal lede showet side om side med Moholt er Øiving Blunck, Alejandro Fuentes, Zahid Ali, Ole Paus, Frode Alnæs og Peter Jöback.

I premiereprogrammet skal også Kurt Nilsen, Jonas Fjeld, Lou Bega, Postgirobygget, Sandra Lyng og svenske Herreys opptre. 

Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Ari Behn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!