Ariana Grande avbryter turneen

Ariana Grande utsetter resten av turneen sin på ubestemt tid etter at 22 personer ble drept i en eksplosjon rett etter konserten i Manchester mandag kveld. 

Britisk politi mener at det var en enslig selvmordsbomber som sto bak angrepet utenfor Manchester Arena, der minst 22 mennesker ble drept. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB scanpix
Britisk politi mener at det var en enslig selvmordsbomber som sto bak angrepet utenfor Manchester Arena, der minst 22 mennesker ble drept. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den amerikanske stjernen kom uskadd fra hendelsen.

På Twitter skriver artisten at hun er knust og «veldig, veldig lei seg» etter hendelsen, som politiet behandler som en terrorhandling.

- Jeg har ikke ord, skriver hun.

Hun skulle etter planen holdt konserter på O2-arenaen i London torsdag og fredag, deretter skulle hun til Belgia, Polen, Tyskland og Sveits.

- Vi sørger over livene som er gått tapt under denne feige handlingen. Vi ber dere alle om å tenke på ofrene, deres familier og alle som er rammet, sier Grandes manager, Sciiter Braun, ifølge TMZ.

Politiet i Manchester sier under en pressekonferanse i 8-tida tirsdag at 22 personer ble drept og 59 skadd i eksplosjonen.

Desperate foreldre, venner og andre pårørende har tatt til sosiale medier etter det som ettersforskes som et terrorangrep i Manchester i går kveld.

Under pressekonferansen gjorde politisjef Ian Hopkins det klart at politiet etterforsker hendelsen som et terrorangrep.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer