Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ariana Grande «One Love Manchester»

Ariana Grande-fansen som så terroren sliter med å få gratisbilletter til «One Love Manchester»

Fansen som deltok på konserten som ble utsatt for terrorangrep har problemer med å få bevist at de var på konserten. 

KOMMER TILBAKE: Ariana Grande under Grammy Awards i Los Angeles. Foto: Scanpix 
KOMMER TILBAKE: Ariana Grande under Grammy Awards i Los Angeles. Foto: Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandag 22. mai ble 22 mennesker drept og flere skadd i et angrep under en konsert i Manchester. Det var artisten Ariana Grande (23) som spilte. Hun hadde akkurat gått av scenen da en selvmordsbomber sprengte seg selv i luften i konserthallens foajé.

Grande var knust etter hendelsen og returnerte umiddelbart til USA. Førstkommende søndag står imidlertid den amerikanske superstjernen igjen på scenen i Manchester til minne om de døde og støtte de etterlatte.

Tidligere denne uka meldte TMZ at Grande ville ha med seg et stjernelag bestående blant annet av Miley Cyrus, Coldplay, Pharrell, Justin Bieber og Katy Perry til konserten «One Love Manchester».

Vanskelig å bevise

Fansen, som var tilstede under konserten 22. mai, er blitt lovet gratis inngang til konserten, men ifølge The Guardian sliter fansen nå med å få gratisbillettene.

Årsaken er at de som har kjøpt billetter har gjennom nettsteder som driver videresalg, som Ticketmaster's GetMeln, har problemer med å bevise at de faktisk var på konserten som ble utsatt for bombing da de ikke har den originale kjøpsinformasjonen.

Ticketmaster og LiveNation har bekreftet at de har problemer med å verifisere hvem som deltok på konserten. Ticketmaster gjenåpnet kundeservicen for fansen torsdag.

- Vi ønsker å gi all fans muligheten for å registrere seg til å delta på konserten. Vi har jobbet gjennom natta og fått verifisert tusenvis av bookinger, sier en talskvinne for Ticketmaster til The Guardian.

- Kan ikke la hatet vinne

Ifølge TMZs kilder skal konserten holdes på Old Trafford Cricketarena i Manchester. Samme sted som Beyoncé holdt konsert i juli i fjor.

Ariana Grande la ut et langt brev til fansen på Twitter etter hendelsen 22. mai.

- Jeg er lei meg for smerten og frykten dere må føle og for traumene dere også måtte oppleve. Vi kan aldri forstå hvorfor ting som dette skjer, fordi det ikke ligger i vår natur, som er grunnen til at vi ikke må trekke oss tilbake, skriver hun og fortsetter: - Vi kan ikke stoppe eller leve i frykt. Vi kan ikke la dette splitte oss. Vi kan ikke la hatet vinne, skrev hun blant annet.

Hele Norges coronakart