INNBRINGENDE:  Ariana Grande solgte  169 000 versjoner av albumet  «My Everything»  den første uka den lå ute og er en av USAs største popstjerner akkurat nå. Foto:  AFP PHOTO / ROBYN BECK/Scanpix
INNBRINGENDE: Ariana Grande solgte 169 000 versjoner av albumet «My Everything» den første uka den lå ute og er en av USAs største popstjerner akkurat nå. Foto: AFP PHOTO / ROBYN BECK/ScanpixVis mer

Ariana Grande returnerer norsk tjeneste

I studio med Cashmere Cat.

«Cutting a song for my friiiiiiend/honeymoon tour guest @cashmerecat's albumm today», skrev den amerikanske popstjernen Ariana Grande på Twitter i natt. 

Den norske DJ-en, produsenten og artisten Cashmere Cat (27), eller Magnus August Høiberg som han egentlig heter, er for tiden oppvarmer på Nord Amerika-turnéen til Grande, som toppet Billboard-lista med albumet «My Everything» i august. 

De to har åpenbart slått an tonen. 

Cashmere Cat deltok som gjesteartist og hadde låtskrivercredit på Ariana Grandes låt «Be My Baby» på «My Everything», sammen med en annen nordmann, Lido (Peder Losnegård). 

Nå skal Ariana Grande, ifølge hennes egen Twitter-melding, altså være i ferd med å returnere tjenesten. 

Ingen kommentar Høiberg er opprinnelig fra Halden, og har siden 2013 bodd i USA, der han har jobbet med artister som Tinashe og Ludacris. 

Han har en produsentavtale med superprodusenten Benny Blanco, som tidligere har jobbet med artister som Rihanna og Britney Spears. 

MYE JOBB:  Cashmere Cat (Magnus August Høiberg) spilte på Roskilde-festivalen i fjor sommer.  FOTO: David Leth Williams/Scanpix
MYE JOBB: Cashmere Cat (Magnus August Høiberg) spilte på Roskilde-festivalen i fjor sommer. FOTO: David Leth Williams/Scanpix Vis mer

Under navnet Cashmere Cat har han gitt ut flere singler og remikser, og Ep-ene «Wedding Bells» og «Mirror Maru». 

Cashmere Cats manager Vegard Waske har ingen kommentar til et eventuelt nytt samarbeid med Ariana Grande. 

- Jeg registrerer at Ariana Grande skriver noe om det på Twitter, men har ingen kommentar til det, sier han til Dagbladet. 

- Ariana Grande nevner et album, når vil det eventuelt nå publikum?

Artikkelen fortsetter under annonsen

-  Det kommer ikke et album fra Cashmere Cat med det første, men ja det kommer nytt materiale innen kort tid. 

- Er det noen andre samarbeid på gang?

- Ja, men ikke noe vi kan snakke om offentlig ennå, sier Waske. 

Coachella Cashmere Cat har et tett program framover. 

Han skal varme opp for Ariana Grande når hun spiller for om lag 20 000 mennesker i Madison Square Garden 20. mars. Han skal også spille på den toneangivende amerikanske Coachella-festivalen i april.  

Denne uka ble det også bekreftet at han er blant artistene som skal spille på  Slottsfjell-festivalen i Tønsberg sommer.