Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ariel fødte sin premature sønn alene på et hotellrom. Så døde han i armene hennes

Deretter mistet hun kona - og alle illusjonene om eget liv.

BEFRIENDE Å MISTE KONTROLLEN: – Boka mi handler om hvordan jeg ble frigjort fra illusjonen om å ha kontroll i livet, sier Ariel Levy (43). Tross den vonde sorgen hun opplevde, mener hun akkurat det var befriende. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BEFRIENDE Å MISTE KONTROLLEN: – Boka mi handler om hvordan jeg ble frigjort fra illusjonen om å ha kontroll i livet, sier Ariel Levy (43). Tross den vonde sorgen hun opplevde, mener hun akkurat det var befriende. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): - Det var som en intens tunnel av sorg. Heldigvis er jeg ute av tunnelen nå. Men jeg kan få flashbacks, særlig hvis jeg ser en liten gutt som likner det jeg tror min sønn ville sett ut som.

Ariel Levy (43) stopper den raske ordstrømmen og ser tankefull ut i rommet.

Den anerkjente forfatteren og The New Yorker-journalisten sitter på Litteraturhuset i Oslo, og er norgesaktuell med den selvbiografiske boka «Når reglene ikke gjelder».

Den handler om forestillingene hun mener mange i Vesten har om livet. Vi vil leve som vi vil, være hva vi vil, og oppnå det vi vil - men mange overser at uforutsette ting dukker opp.

Selv trodde Levy hun hadde kontroll i eget liv, men opplevde at alle pilarene hun bygget livet på, ble revet bort. Hun var biseksuell og flørtet rundt, men ble gift med en kvinne, bodde i drømmehuset, hadde en suksessfull karriere og endelig, som 38-åring, var hun gravid i femte måned.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?