KOMMENTARER

Året da enden var nær

Nå kan det være forbi.

RISTET AV EN GRUNN:  Da Miley Cyrus ristet på rumpa i 2013 var det en historie bak. Den tidligere barnestjerna ønsket å distansere seg fra Disney Channels «Hannah Montana». Foro: Ruters / NTB Scanpix
RISTET AV EN GRUNN: Da Miley Cyrus ristet på rumpa i 2013 var det en historie bak. Den tidligere barnestjerna ønsket å distansere seg fra Disney Channels «Hannah Montana». Foro: Ruters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Grunnlovsjubileet? Iphone 6-feber? Nei, nei. 2014 har til nå vært rumpas år.

Det hele skjøt riktignok fart i august i fjor, da Miley Cyrus skapte furore ved å riste på rumpa på MTV-scenen. Siden den gang har nedre delen på ryggen fått mer og mer oppmerksomhet.

I begynnelsen av september publiserte Vogue artikkelen «Were officially in the era of the big booty», og i forrige uke trykket New York Times en featureartikkel som tok for seg, nettopp, temaet rumpe. I artikkelen intervjuet de blant annet sosiale medier-fenomenet Jen Selter, som lever av å legge ut bilder av sin over gjennomsnittet store bakdel, i forskjellige positurer, på Instagram.

Enden er nær. Tenåringsjentene putter nemlig ikke lenger bomull i BH-en. De kjøper bukser med innlegg på rumpa, og tar «belfies» - begrepet realitystjerna Kim Kardashian er kjent for å ha skapt: Å ta bilde av seg selv, med rumpa til.

Twerkinga til Miley Cyrus er kanskje ikke glemt, men flere andre har altså tatt det hakket videre. Mileys rumperisting ble i alle fall ingenting da den amerikanske rapperen Nicki Minaj nylig slapp musikkvideoen til låta «Anaconda». I videoen blir man konstant møtt av to rumpeballer som rister. Som et blitsregn uten blits, men med rumper. Videoen ble sett svimlende 19,6 millioner ganger det første døgnet den lå ute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer