Arktisk moro

SKITTENELV CAMPING (Dagbladet): Nordavinden lager isroser i kinnene, men likevel skal NRK lage TV-show seks sommer-lørdager på rad fra nord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har ikke valgt stedet, kommer det nærmest unnskyldende fra programleder Hans Petter Jacobsen lang inni vinterhabitten.

Det lukter tang og fjære, og fjellene er høyreiste med tunge snøflekker. Selvsagt blir det et flott panorama, og NRK-folkene lover å gi TV-seerne artige 50 minutter fra Skittenelv utenfor Tromsø.

Fordommer

Første sending går 11. juli. Ole Rune Hætta blir utegående reporter i Distrikt-Norge - sørpå. Den velkjente og sprø skikkelsen fra «Kakaos TV» skal ifølge Hans Petter Jacobsen være en tvers igjennom ekkel type.

- Jeg er full av fordommer og skal se på de sære vanene som søringene har. Og jeg skal bevise at damene på Sørlandet er veldig lette på tråden, lover samegutten fra Kautokeino. Nok et kjent TV-fjes fra nord, Beate Haarstad Jensen, skal oppsøke litt utradisjonelle turiststeder i landet. Artister som Rita Eriksen, Anneli Drecker, Bjelleklang, Tre Små Kinesere og Gluntan skal medvirke. Det blir også faste innslag med de camperende på campingplassen. Og Hans Petter Jacobsen skal i fjæresteinene ha gjensyn med skikkelser som av ulike grunner har vært borte fra kjendislivet en stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer