Arne A. Jensen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg blir varm og får høy puls av å se andres begeistring når de lykkes. Jeg får kick av å se folk yte over egen evne, sier Arne Agnar Jensen, som i manges øyne selv yter mer enn de fleste kan prestere. Nå er han sjef for en virksomhet med 222 millioner kroner i overskudd i fjor. Denne alltid smilende, solbrune, dannede og velkledde bergenseren har vært toppleder siden han var 28 år. Han tok Handelshøgskolen på tre år og juss på halvannet. Ja, og så er han utdannet revisor. Av de utdanninger han har satt i gang med foreløpig, er det bare Journalisthøgskolen han ikke har fullført. Da han tok fatt på direktørjobben i TV2 for fem år siden, skaffet han seg nemlig pensum fra Journalisthøgskolen for å lære seg faget så mange av medarbeiderne hans lever av. Selv hadde han overhodet ingen journalistisk bakgrunn. Og foreløpig har han bare kommet halvveis i kassen med bøker. Ikke regner han med å bli ferdig heller.

- Alle fag har sin metode. Journalistikk og juss er nærmest identisk i så måte. Min juridiske bakgrunn gir meg de instinktene jeg trenger i dialogene med mine medarbeidere. Vi ender skremmende likt i våre konklusjoner, også i kon- troversielle spørsmål, sier Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer