TILFELDIG PÅ TUR: Arne Hjeltnes ble helt tilfeldigvis med i «Gutta på tur», men turprogrammet skulle endre store deler av livet hans, forteller han på snartur i Oslo-området. Foto: Jørn H Moen
TILFELDIG PÅ TUR: Arne Hjeltnes ble helt tilfeldigvis med i «Gutta på tur», men turprogrammet skulle endre store deler av livet hans, forteller han på snartur i Oslo-området. Foto: Jørn H MoenVis mer

«Gutta på tur»

Arne Hjeltnes i «Gutta på tur» sluttet i TV 2: - Mange trodde jeg var kjempesprø

Hele livet til Arne Hjeltnes ble forandret etter «Gutta på tur»-suksessen. Men det fikk også tv-profilen til å innse at han måtte finne på noe annet å gjøre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg drømte aldri om å jobbe på tv, det var jo helt uoppnåelig. Jeg starta i tida da det bare var én kanal, med et fåtall, veldig kjente personer. De var som ikoner, og jeg klarte ikke se meg selv som en av dem. Men heldigvis for meg kom det en kanal til, og da var det plass til litt flere, sier Arne Hjeltnes (54) og smiler lurt.

Arne Hjeltnes Født 9. august 1963 i Kristiansand.Norsk næringslivsmann, TV-personlighet og forfatter.Først og fremst kjent som programleder for Gutta på tur-konseptet med Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og Arne Brimi, som ble sendt på TV 2 i årene 1994–2002.Ble i 2008 konsernsjef i det skandinaviske digitale kommunikasjonsselskapet Creuna.Var fra 2010 medlem av Høyres sentralstyre.Gift med Cathrine Gehrken.

Den nå kjente tv-profilen og forfatteren hadde en utradisjonell vei inn i karrieren på skjermen. Han jobbet i reklamebransjen da han fikk en uventet tv-debut i NRK.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn