Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Arne Næssten Show

Arne Næss jr. krever at TVNorge endrer planene for hans talkshowprogram på kanalen. Ellers blir det ikke noe «Arne Næss Show». Årsak: Næss mener det er for mye fokus på ham selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arne Næss jr. skal etter planen bli TVNorges store trekkplaster i programserien med arbeidstittelen «Hjelp, jeg har fått mitt eget talkshow». Men nå kan planene gå i vasken før de er realiserte.

- TVNorge vil nemlig fokusere så mye på meg som programleder, at jeg er like mye i sentrum som den gjesten jeg vil ha med i showet. Det vil ikke jeg. Og det er jeg som bestemmer, sier Arne Næss jr. til Dagbladet.

Politikergjest

Arne Næss jr. er kjent for sterke og kompromissløse krav når han har satt seg noe fore, og TVNorge står i dag foran et vanskelig valg: Droppe Arne Næss jr., eller endre de konkrete planene for programmet. Men personfokuseringen på seg selv er ikke det eneste problemet for Næss.

- Jeg vil ha en dagsaktuell politikergjest i mitt program. Dét blir vanskelig for TVNorge, fordi programmet skal sendes først en måned etter opptak.Vi får se hva de gjør med saken, avslutter Arne Næss jr.

Programmet vil, hvis det sendes, bli kalt «The Arne Næss show».

Justeres

Andre kjendiser som stiller opp til et eget TVNorge-talkshow, får sitt navn knyttet til programmet.

- Hva gjør dere for å løse problemet med Arne Næss, informasjonsdirektør i TVNorge, Jens-Petter Gjelseth?

- Det vet vi foreløpig ikke. Vi jobber med flere aktuelle løsninger. Næss har laget en såkalt «pilot» for oss, og etter den skulle det gjøres visse justeringer. Sannsynligheten for at showene blir skjøvet ut til etter nyttår, er stor. Vi har ikke hastverk, sier Gjelseth.

- Er det overraskende at Næss stiller slike krav?

- Jeg kjenner ikke detaljene og vet ikke hvor vanskelig floken er. Det jeg vet er at Siv Jensen har sagt ja til å ha sitt talkshow på kanalen, sier Gjelseth.

I FOKUS: Arne Næss vurderer å trekke seg fra «Arne Næss Show» dersom ikke TVNorge øker fokuset på gjestene i programmet.