Arne Nøst blir teatersjef

Multikunstneren går til Rogaland Teater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arne Nøst (45) er mest kjent som billedkunstner og illustratør i Dagbladet, men moldenseren er også scenograf. Hans siste arbeid var scenografien på stykket «Få meg på, for faen», som for tida går på Det Norske Teateret.

I dag ble han presentert som den nye sjefen på Rogaland Teater. Han etterfølger Hanne Tømta, som går til Nationalteateret om et drøyt år.

- Da jobben ble ledig, tenkte jeg overhodet ikke på meg selv i den sammenhengen, sa Nøst under dagens pressekonferanse i Stavanger.

Nøst ble møtt med stående ovasjoner av teatrets ansatte.

Arne Nøst er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og Statens Kunstakademi i Oslo. Fram til i år har han vært styreleder i Norske Billedkunstnere.

Her kan du se flere av Nøsts grafiske arbeider.

Les også: Er Rogaland Teater blitt hoffleverandør av sjefer til Nationaltheatret?

MULTIKUNSTNER: Arne Nøst er billedkunstner, illustratør, scenograf og musiker, og nå blir han teatersjef i Stavanger. Foto: TOM MARTINSEN
MULTIKUNSTNER: Arne Nøst er billedkunstner, illustratør, scenograf og musiker, og nå blir han teatersjef i Stavanger. Foto: TOM MARTINSEN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer