Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Arnold blir «Governator»

Actionkarrieren fortsetter etter politikken.

ER TILBAKE: Tidligere Califonia-guvernør Arnold Schwarzenegger blir nå til den animerte actionhelten «The Governator», skapt i samarbeid med Stan Lee. Foto: AP/Darren Calabrese/Scanpix/ Faksimile: Entertainment Weekly
ER TILBAKE: Tidligere Califonia-guvernør Arnold Schwarzenegger blir nå til den animerte actionhelten «The Governator», skapt i samarbeid med Stan Lee. Foto: AP/Darren Calabrese/Scanpix/ Faksimile: Entertainment Weekly Vis mer

Det er ikke lenge siden Arnold Schwarzenegger for siste gang spaserte ut av guvernørkontoret i California.

Ikke overraskende ble han raskt omtalt som «The Governator» på folkmunne etter at han gikk over til politikken, etter ikoniske filmer som «The Terminator» og «Predator».

Joda, han vendte tilbake Overraskende er det heller ikke at Schwarzenegger nå vender tilbake til underholdningsbransjen, der mange nok vil mene at han hører hjemme.

Det er allerede blitt snakket om en rekke filmprosjekter for Arnold, men ifølge Entertainment Weekly er det første håndfaste prosjektet nå en animert tv-serie - med det passende navnet «The Governator».

Superheltfiguren, som framstår som en tegnet versjon av Arnold selv, er på forsiden av bladet denne måneden. «The Governator» debuterer både som animert tv-serie og som en tegneserie i 2012, i samarbeid med Stan Lee - mannen bak superhelter som Spider-Man, X-Men, Iron Man og the Hulk.

- «The Governator» vil bli en flott superhelt, men han vil også være Arnold Schwarzenegger. Vi bruker alle de personlige elementene i Arnolds liv. Vi bruker kona hans (Maria Shriver, red.anm.). Vi bruker barna hans. Vi bruker det at han pleide å være guvernør. Men etter at Arnold forlater guvernørkontoret, bestemmer han seg for å bekjempe kriminalitet, og bygger en høyteknologisk antikrimbase under huset i Brentwood, sier Lee til EW.

Eliminerer problemer The Governator vil blant annet kunne fly ved hjelp av spesielle drakter, ikke ulikt det vi kjenner fra Iron Man. I tillegg vil han ha flere unge sidekicks. Det beste av alt kan vel sies å være navnet på skurkeorganisasjonen, som er som følger:

Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons - eller G.I.R.L.I.E. Men. Se for deg Arnold si dette med sin østerriske aksent, og du er inne på noe.

I en video på EWs facebook-side, snakker Arnold ut om den kommende serien:

- Den tar for seg hele karrieren min, enten vi snakker om kroppsbygging, actionfilmer eller guvernørjobben. Den tar alle disse tingene og samler i én ting: «The Governator». Den fyren er designet for å bekjempe kriminalitet, naturkatastrofer. Han vil hoppe inn i problemene ... og eliminere dem.

Grunnen til at Arnold velger denne framgangsmåten, er ifølge ham selv at han (på grunn av sitt østerriske opphav) ikke kan bli president.

«The Governator» er rettet mot en yngre målgruppe - for de eldre Arnie-fansene er det kanskje en trøst å finne i at det garantert kommer flere «voksen-filmer» fra ham i løpet av de neste årene.

MEDSKAPER: Marvel-legende Stan Lee. Foto: REUTERS/Danny Moloshok/SCANPIX
MEDSKAPER: Marvel-legende Stan Lee. Foto: REUTERS/Danny Moloshok/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media