Arnold tilbake i «Terminator 3»

Arnold «I'll be back» Schwarzenegger stiller seg positiv til en tredje film i «Terminator»-serien.

Til glede for fansen har Schwarzenegger endelig stilt seg positiv til å spille i en ny film om cybernetisk ødeleggelse, kaos og død. «Terminator» (1984) ble et kultfenomen over natten og var Arnolds gjennombruddsfilm.

Her spilte han en ond cyborg fra fremtiden, sendt tilbake i tid for å drepe Sarah Connor (Linda Hamilton). I film nummer to, «Terminator 2 - Judgment Day», passet det Schwarzeneggers image bedre å spille snill! Dermed kommer cyborgen fra fremtiden tilbake som robot med samvittighet. Rett nok så dør Arnolds karakter i begge filmene, men det har ikke stoppet ham fra å komme tilbake på lerretet hittil. Og hvorfor gi slipp på en av Hollywoods store pengemaskiner?

Hvem inntar registolen?

I følge Mr. Showbiz skifter Schwarzenegger meninger i raskt tempo. Først ønsket han ikke å lage en ny «Terminator» film uten den faste regissøren; James Cameron. Cameron har derimot vært mer skeptisk til en tredje film. I et intervju med Access Hollywood sier Arnold at et manuskript faktisk er underveis og at Cameron definitivt vil produsere filmen.

I følge Schwarzenegger bestemmer Cameron seg aldri for om han vil regissere en film før han har sett et manus! Fansen får da bare krysse fingrene for at et perfekt manus dukker opp hos Cameron.

Det er også usikkert om Linda Hamilton igjen vil spille Sarah Connor. Hun og James Cameron har i mellomtiden vært gjennom en opprivende skilsmisse.

TILBAKE: «Terminator» har truet med det flere ganger, og nok en gang gjør han alvor av det.