Aroma «Aroma»(MBS/Musikk-operatøren)

Med «Aroma» på banen er det håp om at Britt Synnøve Johansen kan bli husket for noe annet enn som fordums Grand Prix-vinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun har sunget i Strengemusikken og på andres plater, men her får hun virkelig bevist at hun har noe mer å fare med. Låtene på CD-debuten til Haugesund-bandet, hovedsaklig signert Tore Jamne fra Vamp (tr./perk.) og gitarist Jostein Marø, bygger rundt hennes behagelig milde stemme. Gunnbesetningen består ellers av produsent og eks-Vamp-er Erling Sande (tr./perk.) og Rolf André Johnsen (bass). Med hjelp fra gjesteartister fyller de på med fine stemninger og laidback komp. Plata er krydret med rytmisk og slepen, halvakustisk taffeljazz og visepop, og eneste minus må bli at lydbildet kan bli noe ensidig. Høydepunkter: «Time Will Show», med fint akustisk gitarspill av Marø, og Jamnes «No More Distance» - med Halvor Lillesunds utsøkte akkordeon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer