Eurovision Song Contest

Arrangerer Gazavision i ruinene

Eurovision Song Contest går av stabelen i Tel Aviv. 70 kilometer unna holdes det en musikkonkurranse i ruinene på Gaza.

KONSERT I RUINENE: Mens Eurovision går av stabelen i Tel Aviv, holder aktivister alternative musikkonkurranser i Gaza. Foto: Mustafa Hassona / Abacapress.com / NTB Scanpix
KONSERT I RUINENE: Mens Eurovision går av stabelen i Tel Aviv, holder aktivister alternative musikkonkurranser i Gaza. Foto: Mustafa Hassona / Abacapress.com / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I protest mot Eurovision Song Contest, som går av stabelen lørdag kveld i Tel Aviv, arrangerer palestinske, israelske og internasjonale aktivister en alternativ konkurranse. Bare kilometer fra Tel Aviv går Gazavision av stabelen på Gaza.

Spiller i ruinene

Gazavision går av stabelen lørdag, etter at sola har gått ned og fasten under ramadan er over for kvelden. Tirsdag gikk «Gaza Message» av stabelen som et alternativ til den første semifinalen.

Arrangementet ble avholdt i ruinene av en bygning som skal ha blitt ødelagt etter et israelsk flyangrep, skriver Jerusalem Post.

Ungdommer fra Gaza holdt en konsert, mens mora til den palestinske helsearbeideren Rouzan al-Najjar, som ble drept under sammenstøt på Gazastripa i fjor, holdt tale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer