Arrestert etter slåsskamp

Carmen Electra og ektemannen Dennis Rodman måtte i går forlate Bentley Hotel i Miami Beach i håndjern. Og dem var det politiet som hadde satt på.

Politiet ble tidlig i går tilkalt da det ble rapportert om bråk og slåssing fra kjendisparets hotellrom. De ble arrestert og fraktet til voldsavdelingen i Miami-Dade County-fengslet. I går kveld ville ingen gi nærmere opplysninger om detaljer rundt bråket.

Turbulent

Basketstjernen Dennis Rodman var i Miami for å spille inn filmen «Cut Away». Carmen Electra er stjerne med rød badedrakt i «Baywatch».

Paret giftet seg i Las Vegas 14. november i fjor og har vært gjennom et turbulent samliv. Ni dager etter at de giftet seg prøvde Rodman å få annulert ekteskapet. Han mente han var så full at han ikke husket å ha sagt ja. Han fikk aldri medhold, og fra februar i år har de to vært lykkelig gift selv om de har levd hver for seg. Etterhvert begynte også Carmen Electra å komme på hjemmekampene til Los Angeles Lakers der Rodman var stjerne.

Basketslutt

Rodmans basketkarriere gikk i oppløsning tildligere i år. Først fikk han permisjon i to uker fra Lakers på grunn av personelig problemer, men ble i april i år løst fra sin kontrakt med Los Angeles-klubben.

TATT: Carmen Electra blir ført bort av en politimann etter å ha fått 2500 dollar i bot.