Arrestert for kokainbesittelse

Det britiske åttitallsikonet og eks-transvestitten Boy George er arrestert for besittelse av kokain, og for å ha avlagt falsk politiforklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig fredag morgen rykket politiet i New York ut til Georges leilighet på Manhatten, etter at artisten hadde meldt fra om et innbrudd i leiligheten hans. Når politibetjentene ankom leiligheten, oppdaget de fire gram kokain ved siden av artistens PC, melder AP.

Politiet fortsatte etterforskningen av innbruddet, uten umiddelbare resultater. Fredag kveld måtte den tidligere popstjerna møte i forhørsretten i New York tiltalt for besittelse av narkotika. Tiltalen har en strafferamme på fem til femten års fengsel.

Boy George, eller George O´Dowd som han egentlig heter, var frontfigur i den britiske popgruppa Culture Club som på åttitallet herjet verden med hiter som «Karma Chameleon» og «Do You Really Want to Hurt Me.»

Dette er ikke første gang George havner i problemer. I 1986 døde to av vennene hans av heroinoverdose i England, samtidig som han selv ble dømt for besittelse av det narkotiske stoffet. Han ble tvunget inn i et rehabiliteringsprogram, noe som ett år seinere førte til oppløsningen av Culture Club.

I FENGSEL: Den britiske popartisten Boy Goerge er arrestert for besittelse av kokain.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer