Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Arrestert igjen

R. Kelly er arrestert for sex med mindreårige nok en gang.

R&B-stjerna ble pågrepet i Miami i går. Arrestasjonen er et resultat av at politiet fant barneporno hjemme hos Kelly (36) da hjemmet hans ble ransaket i fjor.

Andre gang

Robert Kelly ble arrestert første gang i juni. Da mente politiet at det var artisten som befant seg å et videobånd som hadde kommet dem i hende. Båndet skal inneholde sex mellom Kelly og en mindreårig jente. Jenta har sagt at hun var 14 år da videoen ble spilt inn. Den gangen ble han sluppet ut mot en kausjon på 670.000 kroner.

Nå er han arrestert igjen. Politiet har gjennomgått beslaget fra husransakelsen og funnet 12 bilder. Bildene skal vise Kelly i seksuelt samkvem med en jente under seksuell lavalder. Denne alderen er 18 år i Florida.

Risikerer 60 år

- Det er ingen tvil om at det er det er han som er avbildet på bildene, og at jenta er under 18, sier sheriff Grady Judd til Reuters.

Kelly ble løslatt mot kausjon straks etter arresten, denne gang kostet det 80.000 kroner.

I Florida er loven slik at hvert av de 12 bildene kan gi fem års fengsel hvis Kelly blir funnet skyldig. Han risikerer derfor 60 års fengsel.

R. Kelly nektet for at det var han som befant seg på videoen. Foreløpig har det ikke kommet noen uttalelse om beslaget av de 12 bildene.

<B>TATT IGJEN: <B>Dette bildet ble tatt av R. Kelly rett etter arrestasjonen i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling