Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Arrogant og sexy

Suede fortsetter der de slapp på 1996-albumet «Coming Up». «Head Music» er en enda mer arrogant, sexy og catchy oppvisning i glamorøs popmusikk enn forgjengeren. Hørte vi 13 singelkandidater av 13 mulige?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suede fortsetter å lage den mest hektende og besnærende popmusikken i England. «Head Music» er lyden av fem halvunge menn som blåser i Kosovo og samfunnet og sånn, men som er villige til å gi hver sin stortå for den rette skinnjakka, det mest dekadente partyet og selvsagt; det referenget. Mens Blur, Pulp, Radiohead og delvis også Verve har gitt ut hvert sitt viktige, epoke-definerende album de siste to årene, virker det som om Suede har anlegg for å være ledende på sleazy rock-entertainment og potent glitter-pop, snarere enn å være leverandører av noe som likner på milepæler. «Head Music» er retrofest med en framtid, posørrock med dybde, listemat med attityd og melankoli med glanset forside. Ta plata innover deg en håndfull ganger, og du risikerer at «Head Music» blir din evige følgesvenn mens du kyler innpå drinker i påvente av milleniumslykken.

«Head Music» er i salg fra kommende mandag.