Artist anmeldt for å ha røyket hasj på Slottsfjell-scenen

Artisten Machine Gun Kelly er politianmeldt for å ha røyket cannabis på Slottsfjell-scenen i Tønsberg torsdag kveld.

POLITIANMELDT: Torsdag kveld skal artisten Colson Baker, bedre kjent som Machine Gun Kelly, ha bedt om å få marihuana fra scenen. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
POLITIANMELDT: Torsdag kveld skal artisten Colson Baker, bedre kjent som Machine Gun Kelly, ha bedt om å få marihuana fra scenen. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Artister er rollemodeller, så dette er ikke bra i det hele tatt. Uansett hvem som røyker narkotika er det ikke bra, og denne saken vil bli behandlet som en hvilken som helst annen narkotikasak, sier operasjonsleder Merete Kvaal i Vestfold politidistrikt til NTB.

Torsdag kveld skal artisten Colson Baker, bedre kjent som Machine Gun Kelly, ha bedt om å få marihuana fra scenen, melder VG. Han skal deretter ha gått av scenen og kommet opp igjen med en «joint».

- Fuck yes, Norway! Vi har roser og weed, to av de beste plantene skapt på planeten jorden. Jeg røyker weed på et fjell i Norge og ser på et vann, mann, sa han etter han skal ha fått en joint fra publikum.

- Utrolig dumt

Festivalsjef Christoffer Rød reagerer på hendelsen og sier til avisen at festivalen har en klar og tydelig profil på at de tar avstand fra narkotika.

- Det er utrolig dumt av en artist å proklamere en sånn melding og angivelig røyke en joint på scenen. Det er ukult, sier Rød.

Saken er anmeldt og vil bli behandlet videre av politiet ved Tønsberg politistasjon fredag.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer