Artistenes 17. mai-favoritter

Hør spillelistene med Dagbladets Spotify-app.

Hurra!: Stella Mwangi og flere andre norske artiter har laget spillelister til 17. mai for Dagbladets Spotify-app-brukere. Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet
Hurra!: Stella Mwangi og flere andre norske artiter har laget spillelister til 17. mai for Dagbladets Spotify-app-brukere. Foto: Håkon Eikesdal/DagbladetVis mer

Trenger du hjelp til å finne den perfekte 17.mai-musikken? Med Dagbladet prisvinnende Spotify-app kan du i morgen høre eksklusive spillelister, satt sammen av flere av Norges mest populære artister i anledning grunnlovsdagen.

Viser og hip hop Artistene som har plukket ut sine favorittlåter til 17.mai-feiringen er Vamp, Gabrielle, Stella Mwangi, Lido Lido og Purified in Blood.

Vamp har valgt ut en tradisjonell og rotnorsk liste, med blant andre Erik Bye, Ole Paus og Anne Grete Peus, mens Lido Lido går for hip hop og r&b til bunaden med artister som Kanye West, Janelle Monáe og Outkast.

Indie og metall Gabrielle byr på moderne indieklassikere og selvfølgelig nasjonalsangen, Stella Mwangi går for r&b, mens gjengen i Purified in Blood er nasjonalromantiske og har valgt ut blytung norsk metall til feiringen.

Du hører alle 17.mai-spillelistene eksklusivt på Dagbladets Spotify-app her.