FOR KJAPP?: Jermaine Jackson holdt en pressekonferanse i går, der han offentliggjorde flere framstående artistnavn til hyllestkonserten i Wien. Men noe er galt: Nå benekter nemlig disse artistene at de skal stille opp. (AP Photo/Franka Bruns)
FOR KJAPP?: Jermaine Jackson holdt en pressekonferanse i går, der han offentliggjorde flere framstående artistnavn til hyllestkonserten i Wien. Men noe er galt: Nå benekter nemlig disse artistene at de skal stille opp. (AP Photo/Franka Bruns)Vis mer

Artister benekter at de skal hylle Jackson

Fullt kaos rundt minnekonsert.

|||De amerikanske representantene for Mary J. Blige, Chris Brown og Natalie Cole har avkreftet at de tre vil opptre på hyllestkonserten for Michael Jackson i Schönbrunn i Wien 26. september.
Dette skjedde torsdag, melder Reuters. Det var Michaels bror Jermaine Jackson som tidligere i uken gikk ut med at de tre artistene skulle opptre der — sammen med mindre navn som Sister Sledge og Akon.
— Det virker som om det er mye forvirring rundt navnene som er bekreftet. Vi sjekker på nytt og får bekreftelser fra hver artist personlig, sier showets produsent Georg Kindel, og sier det neste uke vil legges frem en endelig liste.
— Stjernen er Michael Jackson, det handler ikke om å nevne navn og hvem som vil være der, påpekte Kindel.
I et forsøk på stoppe ryktene om at Jackson-familien innad ikke er enige om hyllestkonserten kalt «The Tribute», gikk mor Katherine ut i et videointervju med sin støtte til konserten.
— Jeg ser frem til å være der. Jeg er sikker på at det blir et flott show, sa hun.

Publikum forventes å være 65.000, og det jobbes også for å selge konserten — der Michael Jackson ved hjelp av et hologram skal «synge duett» med Jermaine — for TV-overføring.

(NTB)