Artistkø for Atle og co.

Kjente artister står i kø for å få være gjester under Team Antonsens show i Spektrum 28. mai.

Det forteller NRKs prosjektleder for showet, Hasse Lindmo. Han vil ikke si hvem artistene er, og tror heller ikke Team Antonsen vil benytte seg av alle tilbud:

- Vi vil takke ja til musikalske artister, men bortsett fra det ønsker vi å gjøre mesteparten sjøl, sier Lindmo.

- Ikke TV-show

7500 fans ventes å fylle Oslo Spektrum 28. mai. Flesteparten av billettene forsvant i går. Uavhentede billetter kan kjøpes i dag tidlig og i morgen. Det blir ikke aktuelt å vise «NRK presenterte Team Antonsen live - one night only» for TV-seerne.

- Det er ingen planer om det. Litt av vitsen er at det skal være en greie der og da, sier Lindmo.

Det kunstneriske arbeidet starter mandag. Teamleder Atle Antonsen er ennå opptatt med standupturné i Australia, mens teammedlem Kristopher Schau er i Tyskland på rocketurné. Harald Eia og Bård Tufte Johansen er derimot, sammen med resten av gjengen bak «Team Antonsen», klare til å brette opp ermene.

Spesialopptak på dvd

Til tross for at «Team Antonsen» har vært en stor suksess, er det usikkert om gjengen går på en ny runde.

- Spørsmålet er om vi klarer å lage en ny runde med like høy kvalitet. «Team Antonsen» ser ledig og uanstrengt ut, men det ligger sinnssykt mye jobb bak. Uansett skjer det ingenting før tidligst neste år, sier prosjektsjef Charlo Halvorsen i NRKs underholdningsavdeling.

I mellomtida gir NRK ut årets humorsuksess på dvd, med høydepunkter fra sendingene, sketsjer som aldri ble vist, tabber i studio og spesialopptak. Utgivelsen skjer i løpet av våren.

POPULÆRE: Team Antonsen må høflig takke nei til mange av artistene som ønsker å opptre sammen med dem i Oslo Spektrum 28. mai.