Spellemannprisen:

Arve Tellefsen fikk årets hederspris - men de fant ham ikke fordi han hadde dratt hjem

- Få ham opp på scenen, dersom noen har sett ham.

ÅRETS HEDERSPRIS: Arve Tellefsen vant årets hederspris under Spellemannprisen.  Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
ÅRETS HEDERSPRIS: Arve Tellefsen vant årets hederspris under Spellemannprisen.  Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SENTRUM SCENE (Dagbladet): I kveld gikk årets Spellemannpris av stabelen på Sentrum Scene, hvor store deler av norsk musikkbransje var samlet for å hylle seg selv og hverandre.Arve Tellefsen fikk tildelt årets hederspris. Prisen skulle overrekkes av fjorårets vinner, Tommy Tee, samt Åse Kleveland.

Da det var dags for å få opp vinneren på scena, gikk det imidlertid ikke helt som planlagt.

Arve Tellefsen bidro blant annet på kveldens åpningsnummer, sammen med KORK. På slutten av kvelden, da det var meningen at Tellefsen skulle holdt sin takketale, var han imidlertid ingen sted å finne.

- Få ham opp på scenen, dersom noen har sett ham, proklamerte Kleveland fra scena.

Etter hvert valgte NRK å vise en kavalkade fra Tellefsens karriere. Selv etter at denne var vist, hadde ikke fiolinisten meldt seg. Kleveland og Tommy Tee måtte dermed ta med hedersprisen ned igjen fra scena.

- Etter en lang dag med prøver og opptak valgte Arve å dra hjem før sendingen var over, sier Helge Westbye i plateselskapet Grappa i en pressemelding.

Produsenten Rubicon tar selvkritikk på at de ikke håndterte episoden slik de ønsket, slik at Tellefsen var til stede under hyllesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer