Arve Tellefsen må ta en pause fra spillinga

Fiolinisten datt i trappa og har nå gipset hånd.

BRUDD: Arve Tellefsen må ta en pause fra spillinga på grunn av et brudd i hånda. Foto: Benjamin A. Ward/Dagbladet
BRUDD: Arve Tellefsen må ta en pause fra spillinga på grunn av et brudd i hånda. Foto: Benjamin A. Ward/DagbladetVis mer

(Dagbladet): Den svært kjente og folkekjære fiolinisten Arve Tellefsen må ta en pause fra spillinga. Han har brudd i den ene hånda.

Søndag morgen skulle han følge eldste datteren ut, men på vei inn igjen gikk det galt.

- Jeg hadde bare tøfler på, og jeg hadde det litt travelt med å komme meg opp i leiligheten igjen. Så skjedde det på et hundredels sekund. Den ene tøffelen hektet seg fast i  trinn i den utendørs steintrappa, og jeg snublet. For å skåne mitt vakre ansikt, tok jeg meg for med hånda, sier Tellefsen til Byavisa.

Brudd Ifølge avisa konstaterte legevakta et brudd i det ytterste beinet i hånda. Store smerter til tross, ser det ut til at det skal gå bra med fiolinisten. Han regner med å kunne spille igjen over påske.

- Jeg har brukket en finger tidligere; i et forsøk på å gjøre comeback på fotballbanen, sier Tellefsen til Byavisa, om da han spilte på fotballaget Selsbakk for 40 år siden.

Han har nå gipset to fingre og store deler av underarmen.

Ble mobbet Tellefsen er gift med jurist Kristin Slørdahl, og sammen har de barna Kari Sofie (10) og Ingeborg (8).

Til Dagbladet fortalte fiolinisten i høst at han ble mobbet som barn. Som liten gutt ble han ertet på grunn av fiolinspillingen, som seinere ble han levebrød.

- Fiolinkassen var et yndet mål for snøballkasting. Det var erting og terging over en lav sko, sa han til Dagbladet, før han fortalte at det var plagsomt.