ASAP Rocky-konsert avlyst

Rapperen ASAP Rocky ble arrestert av svensk politi i går kveld. Nå er kveldens konsert på Kadetten avlyst.

SE TV: En video som ble tatt i Stockholm søndag kveld, skal vise Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky» gå til angrep på en mann på gata. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det blir ingen ASAP Rocky-konsert på Kadetten Music Festival i kveld.

Aftonbladet melder at den norgesaktuelle rapperen Rakim Mayers (30), bedre kjent som ASAP Rocky, ble pågrepet av svensk politi seint tirsdag kveld.

Ifølge avisa skal rapperen ha blitt pågrepet kort tid etter konserten han holdt på festivalen Smash i Stockholm.

- Det har skjedd en pågripelse av personen i løpet av natta, bekrefter pressetalskvinne Karin Rosander hos påtalemyndigheten til Dagbladet.

ASAP Rocky skulle ha holdt konsert på Kadetten Music Festival i Sandvika i kveld. Kadetten har fått opplyst at rapperen tidligst vil slippe ut i morgen, og konserten er nå avlyst, melder festivalen i en pressemelding.

- Det er beklagelig at det blir en avlysning så tett innpå åpning av dagens festivaldag, men dette er noe som er utenfor vår kontroll, sier festivalsjef Karina Næss Trosdahl i pressemeldingen, og fortsetter:

- Jeg vil gjerne presisere at resten av dagens artister er på plass og har gjort lydprøver, og det lover godt for en knall avslutning, som ikke står tilbake for en fantastisk musikalsk gårsdag, som ble avsluttet med Cardi B.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer