Asbjørn Brekke harselerer med «skjørtejegeren» Toralv Maurstad

- Du kunne jo bare gått rett på sak, og kalt biografien «For et underliv».

(Dagbladet): Espen Eckbos karakter Asbjørn Brekke skal i kveld intervjue nye kjendiser. I dag er det skuespiller og sjarmør Toralv Maurstad (85), og musiker Bjarne Brøndbo (48), som har satt seg godt tilrette i sofaen.

Samtaletema med Maurstad er blant annet hans selvbiografi «For et liv», som ble utgitt tidligere i høst. Gjennom boka ble det kjent at Maurstad blant annet har støtt på Wenche Foss splitter naken, og hatt en affære med Liv Ullmann.

Dette blir selvfølgelig tatt opp hjemme hos Brekke.

- Underliv - Nå har du altså gitt ut en selvbiografi, man kan vel trygt si at den er litt på kanten. Den er jo litt på vestkanten, og litt på scenekanten, men aller mest er den vel på sengekanten, sier Brekke, mens Maurstad begynner å le.

- Du har jo vært litt av en skjørtejeger. Du har hatt et forhold til mange kvinner - du har vært gift tre ganger, vært utro med Liv Ullmann, naken med Wenche Foss, og nå er du sammen med datteren til din første store kjærlighet. Hva heter biografien din igjen, spør Brekke.

- Den heter «For et liv», svarer Maurstad, før Brekke kommer med sin uttalelse om at han mener tittelen burde vært en annen.

- Du kunne jo bare gått rett på sak, og kalt den «For et underliv», sier Brekke.

- Rett på sak «Asbjørn Brekke Show» sendes på TVNorge hver mandag, og Brekke er kjent for å drite ut sine gjester på en vennligsinnet måte. Jenny Skavlan, Tone Damli, Hans-Erik Dyvik Husby, og Madcon-gutta er noen av dem som har vært på besøk. 

I kveldens intervju med Maurstad spør Brekke om hva selvbiografien han gå ut for 40 år siden het.

- Den het «Du store min», svarer Maurstad, før Brekke parerer:

- Så der gikk du rett på sak.