Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ashton Kutcher støtter Natalie Portman

Ashton Kutcher: - Så stolt av Natalie Portman

Hyller Natalie Portman for å sette fokus på forskjellsbehandlingen mellom kjønnene i Hollywood.

HYLLEST: Ashton Kutcher skrev på Twitter onsdag denne uken at han er stolt over Portmans fokus på forskjellsbehandlingen mellom kjønnene. Foto: NTP Scanpix
HYLLEST: Ashton Kutcher skrev på Twitter onsdag denne uken at han er stolt over Portmans fokus på forskjellsbehandlingen mellom kjønnene. Foto: NTP Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter det ble kjent at Natalie Portman snakket høyt om forskjellsbehandlingen av kvinner og menn i Hollywood, gikk hennes mannlige motspiller, Ashton Kutcher, ut for å hylle skuespillerinnens uttalelse.

Portman og Kutcher spilte sammen i den romantiske filmen «No Strings Attached», som ble utgitt i 2011.

Til tross for at de to hadde akkurat like stor rolle i filmen, tjente Kutcher tre ganger så mye som Portman.

- Jeg visste det, og jeg gikk med på det. Jeg ble heller ikke så ikke forbannet som jeg skulle ha blitt. Vi får jo høy lønn, så det er dumt å klage. Men forskjellen mellom mann og kvinne er galskap, har Portman sagt til Marie Claire, ifølge USMagazine.

Hyllest på Twitter

Ashton Kutcher la på onsdag ut en Twitter-melding hvor han hyllet uttalelsen. Nå sier Kutcher at han er stolt av Portman for å sette fokus på forskjellsbehandlingen mellom kjønnene.

«So proud of Natalie and all women who stand up for closing the gender pay gap!», skrev han i tweeten.

Ashton Kutcher er en amerikansk skuespiller, manusforfatter, produsent og sanger. Han har mange gode verk på lerretet, men er kanskje aller mest kjent for sin rolle i suksesserien «That '70s Show».

Andre roller Kutcher har gjort gjennom karrieren er blant annet fra filmene «Dude», Wheres my car?», «Just Married», «Guess Who», «The Guardian» og «Killers». I 2011 dukket han også opp i komedien «Two and a half men», etter at Charlie Sheen ble utskrevet fra serien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling