Ashton Kutcher ble akutt syk da han spilte Steve Jobs

- Det var smertefullt. Jeg visste ikke hva som var galt.

BLE SYK UNDER INNSPILLING: Skuespiller Ashton Kutcher (35) ble syk under innspillingen av filmen «jOBS», etter å ha gått på en fruktdiett som Steve Jobs selv gikk på. Her er Kutcher i rollen som Jobs i filmen. Foto: NTB Scanpix
BLE SYK UNDER INNSPILLING: Skuespiller Ashton Kutcher (35) ble syk under innspillingen av filmen «jOBS», etter å ha gått på en fruktdiett som Steve Jobs selv gikk på. Her er Kutcher i rollen som Jobs i filmen. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): 16. august, snaue to år etter hans død, kommer filmen «jOBS» om Apple-gründer Steve Jobs. I hovedrollen som teknologieksperten finner vi Ashton Kutcher (35).

Nå forteller Hollywood-stjerna at han ble akutt syk i sitt forsøk på å spille en så troverdig Jobs som mulig.

- Smertefullt Ifølge Daily Mail kastet nemlig Kutcher seg på en fruktdiett som Jobs gikk på, fra boka «Mucusless Diet Healing System», av den tyske helseforeleseren Arnold Ehret.

Det gikk ikke helt knirkefritt for seg.

- Boken snakker om at fruktsukker er den eneste typen rent sukker du kan ha i kroppen din. Men jeg tror at han som skrev boka var ganske feilinformert. Insulinnivået mitt ble helt ødelagt og bukspyttkjertelen min gikk berserk. Det var smertefullt. Jeg visste ikke hva som var galt, fortalte Kutcher under et pressemøte for filmen i går.

Kutcher ble til slutt så syk at han til slutt så seg nødt til å oppsøke akutten.

- Krass og uvennlig I forkant av filmen om Jobs, har Apple-medgründer Steve «Woz» Wozniak gått ut og sagt at Jobs «ikke var noen helgen». Rykter skal også ha det til at han var svært vanskelig å jobbe med. Kutcher tar imidlertid den avdøde gründeren i forsvar.

- Det var noe ved Steve Jobs sin tilnærming som var heller krast og uvennlig. Men, det var nettopp denne krasse tankegangen som tillot ham å lage de fantastiske produktene han gjorde, sa Kutcher på pressemøtet i går.

Steve Jobs døde i oktober 2011, etter lang kamp mot kreft i bukspyttkjertelen.

Filmen har foreløpig norgespremiere 1. november, ifølge FilmWeb.