Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Åslaug Haga i hardt vær

«Politikere i Norge hever seg over loven. De bevilger seg høyere lønnstillegg enn resten av befolkningen. De oppretter hemmelige «reisekasser» som de ikke innberetter til skattemyndighetene. De har kontoer i Sveits, og de har polakker jobbende "svart" hjemme i hagene sine. I tillegg gir de hverandre godt betalte verv, der de knapt trenger å møte opp for å få utbetalt honorarene sine.

Kalle kanin

«Leser at noen mener at dette «grenser til korrupsjon». Beklager, det ER korrupsjon, i hvert fall i alle land jeg har jobbet i. På den annen side var flere av dem andre- og tredjeverdens land, så da teller det vel ikke. Jeg spyr.

anmar

«Om ei uke er det glemt og en ny skandale avdekkes sikkert. På mandag husker ingen hvem Manuela var en gang. Dette gjør at politikerne driter i konsekvensene.

Monza

«Jippi! En ny Manuela-sak på gang. Like godt å sette av tid til et par pressekonferanser i neste uke Jens.

AN

«Hvis vi var med i EU, så hadde det vært verre. Hakke peil, men sikkert så har de regler der for slikt, så Haga måtte gjøre noe i denne saken. Nå kan vi fortsette å late som om at dette er demokratisk og ikke korrupt.

Nils

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media