«Assassin's Creed 2» klart til jul

Hils på Ezio.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere denne uka lekket de første detaljene om «Assassin's Creed 2» ut via en smugkikk på spillavsløringen i bladet GameInformer.

Nå har spillutvikleren Ubisoft valgt å selv ta bladet fra munnen, og bekrefter de første detaljene om oppfølgeren til «Assassin's Creed» - som til nå har solgt over åtte millioner eksemplarer.

I en pressemelding forteller de at teamet bak originalspillet har jobbet med oppfølgeren i to år. Hovedpersonen heter som tidligere avslørt Ezio, en ung adelsmann som under Italias renessanseperiode blir sveket av en rivaliserende famile.

Vi får følge Ezio på hans hevntokt, som ifølge pressemeldingen vil by på både en spennende historie og mer varierte oppdrag enn vi så i forrige spill.

I tillegg vil det være «overraskende og engasjerende nye spillelementer, diverse våpen og en karakterutvikling som både vil tiltrekke gamle og nye fans av serien».

- Vårt kreative team har jobbet hardt for å overgå opplevelsen fra «Assassin's Creed». Vi har gjort forbedringer på alle områder av spillet. Vi har også fordypet oss i den forbløffende historien til den italienske renessansen slik at vi kan tilby fansen en unik, variert og innovativ «Assassin's Creed»-opplevelse, sier kreativ direktør Patrice Desilets i Ubisoft i pressemeldingen.

NY HOVEDPERSON: I «Assassin's Creed 2» spiller du som Ezio.
NY HOVEDPERSON: I «Assassin's Creed 2» spiller du som Ezio. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer