#metoo

Assistent: - Weinstein dikterte e-poster mens han var naken

Personlig assistent hevder hun måtte tørke sæd fra sofaen på Harvey Weinsteins kontor ukentlig.

SAKSØKT: Hollywood-produsenten Harvey Weinstein (65) er saksøkt av sin tidligere assistent Sandeep Rehal. Foto: Vince Bucci/ Invision/ AP / NTB scanpix
SAKSØKT: Hollywood-produsenten Harvey Weinstein (65) er saksøkt av sin tidligere assistent Sandeep Rehal. Foto: Vince Bucci/ Invision/ AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hollywood-produsenten Harvey Weinsteins tidligere personlige assistent Sandeep Rehal gikk i går til søksmål mot sin tidligere arbeidsgiver i New York.

Kvinnen, som var ansatt i to år, saksøker Harvey og Bob Weinstein og selskapet The Weinstein Co. for diskriminering og trakassering.

I søksmålet, som er gjengitt i sin helhet hos Hollywood Reporter, hevder Rehal at mye av hennes arbeide handlet om å legge til rette for Harvey Weinsteins seksuelle apetitt og aktiviteter.

- Det ble forventet at Rehal skulle være være med å forberede og rydde opp etter Harvey Weinsteins ekstremt hyppige seksuelle møter, heter det i søksmålet.

Rehals søksmål er nok et vitnemål om hvordan den mektige filmprodusenten skal ha misbrukt sin makt for å seksuelt trakassere kvinner, etter at ballen begynte å rulle med avsløringene i New York Times i oktober.

Liste over sex-partnere

Rehal begynte som Weinsteins personlige assistent da hun var 26 år, i februar 2013.

Hun skal tidlig ha forstått at Weinstein forventet at assistentene hans var tilgjengelige til alle tider, og at det ikke var noen grenser mellom produsentens profesjonelle og private liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer