Astrid Gunnestad er død

Ble 77 år.

RADARPAR: Astrid Gunnestad (t.h.) er død. Her er hun avbildet med Lise Askvik (t.v.). Gunnestad var blant annet kjent fra programmet Oss megger i mellom på P4.
Foto: Tore Meek / Scanpix .
RADARPAR: Astrid Gunnestad (t.h.) er død. Her er hun avbildet med Lise Askvik (t.v.). Gunnestad var blant annet kjent fra programmet Oss megger i mellom på P4. Foto: Tore Meek / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet/ NTB: Tidligere journalist og redaktør i Norsk Ukeblad, Astrid Gunnestad, er død, 77 år gammel.

Hun ble funnet i sitt eget hjem 18. mai, opplyser den nære venninnen Elisabeth Skarsbø Moen til NTB.

Ved siden av redaktørrollen i Norsk Ukeblad, som hun trådte inn i 1971, er hun de senere år blant annet kjent som riksmegge i P4-programmet «Oss megger imellom» sammen med programlederkollega Lise Askvik.

Skapte engasjement I 2014 skapte hun stor ståhei da hun røkte marihuana for åpen mikrofon i et innslag som ble tatt opp i Amsterdam.

Til P4 sa hun at hun ville prøve rusmiddelet som et alternativ til smertelindring.

I et intervju med Dagbladet i 2008 fortalte hun at hun hadde klint med Christer Falck, ligget i senga til André Bjerke og fått Kjell Aukrust til å skøyte som Solan Gundersen inne på Grand.

Gunnestad har vært samlivsekspert i P4, og på 2000-tallet opererte hun også som glamjournalist for magasinet Tara, med friske intervjuer med blant andre Bjørn Sundquist, Sven Nordin og Stein Winge. Hun har også intervjuet Wenche Foss, dronning Sonja og truffet paven to ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer