Astrid S

Astrid S avlyser alle konserter

Ligger etter med nytt album.

AVLYSER: Fansen må vente helt til høsten for Astrid S-konserter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
AVLYSER: Fansen må vente helt til høsten for Astrid S-konserter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Astrid S har avlyst alle planlagte konserter dette halvåret. Det får Dagbladet bekreftet av hennes manager.

- Grunnen til det er at hun ligger etter skjema med albumet sitt, sier Halvor Marstrand.

Han understreker at dette ikke har vært et lett valg for artisten.

- Dette har vært en tung avgjørelse, men musikken er det viktigste for Astrid. Vi var nødt til å gjøre disse endringene for å bli ferdige med albumet.

LURES TRILL RUNDT: I den nye NRK-serien «HAIK» lurer Astrid S noen av sine aller største fans. Video: NRK / Rød Løper Vis mer

Nye datoer

Avisa Nordland melder at Astrid S avlyser konserten i Bodø. Det viser seg at alle konsertene påvirkes av sangerens avgjørelse.

De avlyste konsertene var en del av en omfattende turneplan for Astrid S sitt nye album som skal komme ut til våren. Artisten sier følgende i en uttalelse sendt til arrangørene:

«Jeg har dessverre noen dårlige nyheter. Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i august, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget. Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.»

Ifølge hennes manager vil hun gjennomføre de planlagte konsertene til høsten.

- De vil finne sted fra 23. september fram til 10. oktober, sier han.

Gyldige billetter

Marstrand sier at det har vært en god dialog med de forskjellige arrangørene.

- Jeg berømmer dem for å se på nye datoer. Det er ikke ideelt å skifte datoer, men jeg føler vi har lagt en god plan, sier han.

- Hva skjer med de som allerede har kjøpt billetter?

- Alle som har kjøpt biletter kan bruke billetten til høsten, eller få full refusjon, sier Marstrand.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer