Astrid S

Astrid S avlyser alle konserter

Ligger etter med nytt album.

AVLYSER: Fansen må vente helt til høsten for Astrid S-konserter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
AVLYSER: Fansen må vente helt til høsten for Astrid S-konserter. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Astrid S har avlyst alle planlagte konserter dette halvåret. Det får Dagbladet bekreftet av hennes manager.

- Grunnen til det er at hun ligger etter skjema med albumet sitt, sier Halvor Marstrand.

Han understreker at dette ikke har vært et lett valg for artisten.

- Dette har vært en tung avgjørelse, men musikken er det viktigste for Astrid. Vi var nødt til å gjøre disse endringene for å bli ferdige med albumet.

Nye datoer

Avisa Nordland melder at Astrid S avlyser konserten i Bodø. Det viser seg at alle konsertene påvirkes av sangerens avgjørelse.

De avlyste konsertene var en del av en omfattende turneplan for Astrid S sitt nye album som skal komme ut til våren. Artisten sier følgende i en uttalelse sendt til arrangørene:

«Jeg har dessverre noen dårlige nyheter. Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i august, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget. Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer