BYTTER MANAGEMENT: Astrid Smeplass følger Halvor Marstrander når han bryter ut fra Jan Fredrik Karlsens Playroom Management. Foto: Christian Roth Christensen / Sjur Stølen
BYTTER MANAGEMENT: Astrid Smeplass følger Halvor Marstrander når han bryter ut fra Jan Fredrik Karlsens Playroom Management. Foto: Christian Roth Christensen / Sjur Stølen Vis mer

Astrid S bryter med Jan Fredrik Karlsen

Går over til nyoppstartet managerkonkurrent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Popstjerna Astrid S har brukt Jan Fredrik Karlsens managementselskap Playroom i to år, men bytter nå selskap.

Astrid S blir med når artistmanager Halvor Marstrander, som har jobbet i Playroom i 13 år, bryter ut og starter sitt eget selskap, skriver Dagens Næringsliv.

Marstrander har jobbet tett med blant annet Kurt Nilsen i sin tid i Playroom.

Nå starter han selskapet Interstellar, som foreløpig bare har stjerneskuddet Astrid S i artiststallen. Men dét kan være nok å henge fingrene i for en stund, skal vi tro Marstrander selv:

-  Vi har store ambisjoner for Astrid i utlandet, hun er helt fantastisk og vi har alle muligheter for å skape en god internasjonal karriere for henne. Hun har nylig landet en avtale med CAA, som blir hennes agenter globalt, og vi har funnet et bra team i New York som blir hennes co-management. Per i dag er det fullt fokus på Astrid, så får vi se hva framtiden bringer for Interstellar, melder Marstrander til Dagbladet.

Agentselskapet CAA har internasjonale megastjerner som Kanye West, Mariah Carey og Miley Cyrus blant sine klienter.

Jan Fredrik Karlsen har bare lykkeønsker til sin gamle samarbeidspartner, og Playroom-sjefen ser det som naturlig at Astrid S følger med på lasset:

- Han har gjort en enestående jobb med henne. Det at hun nå blir med ham, er en raus ting fra vår side og en nødvendighet fra Astrids side, fordi det er han som har fulgt henne hele veien, sier Karlsen til DN.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer