Astrid S aktuell med singelen «Breathe»

Astrid S håper på den store forelskelsen: - Jeg har ennå ikke følt det sånn for en person

Astrid S mister pusten av tanken på alt det spennende hun har opplevd dette året. Men hun har ennå ikke møtt en person som gir henne samme følelse. 

SINGEL OG SINGELAKTUELL: Astrid S gir ut ny låt om forelskelse på fredag, men røper at hun aldri har vært hodestups forelska. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
SINGEL OG SINGELAKTUELL: Astrid S gir ut ny låt om forelskelse på fredag, men røper at hun aldri har vært hodestups forelska. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg håper jeg en gang kan miste pusten fordi jeg synes noen er så bra. Jeg har ennå ikke følt det sånn for en person. Men jeg har lest om det i bøker og sett det på filmer. Der blir man skjelven, får feber og blir helt borte når man er forelska, sier Astrid Smeplass (20) og ser drømmende ut av vinduene på Grand Hotel i Oslo.

Jenta fra Trøndelag som de siste åra har gått under artistnavnet Astrid S, slipper fredag sin nye singel, «Breathe». Låta handler med hennes ord om «å være skikkelig forelska og møte noen som tar pusten fra deg». Men 20-åringen røper samtidig det aldri har skjedd henne selv.

- Kanskje jeg som person ikke får en sånn forelskelse, men det skal jeg ikke slå fast med min lille livserfaring, sier hun.

- For min del er låta skrevet om alle de øyeblikkene som tar pusten fra meg. I det siste har jeg måttet klype meg i armen mange ganger over alt som skjer. Men det er enklere å skrive låter om en person, legger hun til.

Reist rundt i USA

2016 ble nemlig et jubelår for artisten som ble kjent allerede som 16-åring, etter å ha imponert i TV 2-programmet «Idol» i 2013.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer