Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Astroburger

Norges mest drevne popband rir igjen.

CD: Astroburger er en Oslo-gruppe med sterk utholdenhet. Med forskjellig besetning har de holdt det gående i snart 20 år. Et popband med kultstatus i den norske undergrunnen - særdeles drevne innen den sjangeren de dyrket: Tett, rytmesterk og energisk pop med punk og power i frasparkene. Rått og røft, men samtidig hardhendt og viltert. Morsomt nok har de sammenliknet seg med Riksteatret; et band som reiser omkring og framfører sine korthogde tre minutters dramaer - stadig med nye folk i kjente roller bak mikrofoner, gitarer, elektrisk orgel og trommer.Med en cd-tittel som kunne vært hentet fra en drive in-kino og 12 vinylvennlige popsanger kommer gruppa nå med et album som foregriper sommeren. Og revolusjonen. Som glade, absurde anarkister avslutter de med en henvisning til John Lennon; «Power to the People». Drømmen fortsetter!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling