- At Israel krever at en stor norsk kunstinstitusjonene, skal sensurere sine egne kunstnere, er spesielt

Kunstnerne Marius von der Fehr og Pia Maria Roll er sinte på teatersjef Hanne Tømta. Og veldig skuffa.

Kunstprosjekt: For ei uke siden dukket det opp en video på YouTube, der det ser ut som at Nationaltheatret beklager samarbeidet med det israelske nasjonalteateret Habima. Men videoen var ikke lastet opp av teatersjef Hanne Tømta. Den var et kunstprosjekt av Pia Maria Roll og Marius von der Fehr. Foto: privat
Kunstprosjekt: For ei uke siden dukket det opp en video på YouTube, der det ser ut som at Nationaltheatret beklager samarbeidet med det israelske nasjonalteateret Habima. Men videoen var ikke lastet opp av teatersjef Hanne Tømta. Den var et kunstprosjekt av Pia Maria Roll og Marius von der Fehr. Foto: privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For ei uke siden dukket det opp en video på YouTube, der det ser ut som at Nationaltheatret beklager samarbeidet med det israelske nasjonalteateret Habima. Men videoen var ikke lastet opp av teatersjef Hanne Tømta. Den, og en tilsvarende tekst som sto på trykk i Morgenbladet, var et kunstprosjekt av Pia Maria Roll og Marius von der Fehr. Den omdiskuterte videoen utløste ikke et skred av beklagelser, men et skred av beskyldninger.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer