Ut mot nettrollene: Hender til tastaturer nå, og fortell hva dere synes om netthatet og mangelen på vett blant noen få, skriver Mina Hadjian. Foto: Elisabeth Sperre Alnes / Dagbladet
Ut mot nettrollene: Hender til tastaturer nå, og fortell hva dere synes om netthatet og mangelen på vett blant noen få, skriver Mina Hadjian. Foto: Elisabeth Sperre Alnes / DagbladetVis mer

At turister får holde bønn ved den vakre brygga i Fredrikstad, er like selvfølgelig som at dere får drekke og sole dere toppløse i Thailand

Våkn opp, Fredrikstad!

Meninger

Dette er en beskjed til alle netttroll i min kjære, tidligere hjemby: Hva i all verden får dere til å tro at dere kan oppføre dere sånn?

At turister får holde bønn ved den vakre brygga i Fredrikstad, er like selvfølgelig som at dere får drekke og sole dere toppløse i Thailand. Vi har både religionsfrihet og ytringsfrihet i Norge. Idioti og trangssynhet burde dere være utviklet nok til å ha dere frabedt. Som oldemor Helene fra Kråkerøy ville sagt til dere: «fhøøøøøøøøy!»

Jeg blir også rasende over det faktum at oppegående og snille Fredrikstad-folk nå vil bære stempelet IDIOTER. Reis dere! Hender til tastaturer nå, og fortell hva dere synes om netthatet og mangelen på vett blant noen få.

Alle burde ta et standpunkt en gang for alle. Vi må slutte med å gå rundt grøten og bøye hodene for å unngå konflikter. Det er ved konflikt vi finner løsninger.

Jeg vil gjerne takke nettrollene i lille Fredrikstad for å ha vist sine sanne farger, og det i et forum hvor anonymitet er umulig. Det må være slitsomt å bære rundt på så mye intenst hat. På den annen side har dere ikke nok informasjon i andre etasje til å vite bedre.

Vi høres på nett!

Hva mener du? Del det du har på hjertet under Lokale meninger!

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.